Cât de mult îți pasă cum îți trăiești viața și ce lași în urma ta? Ce ai vrea să își amintească ceilalți despre tine? Ție cât de mult îți pasă de tine?

Cunosc persoane care au un potențial extraordinar, dar care nu ajung să își atingă obiectivele din cauza stilului de viață pe care îl au. De fapt cu toții avem un potențial mare, dar de noi depinde cum îl folosim.
De foarte multe ori ne punem speranța în ceva exterior, și acumulăm informații dar nu aplicăm acele informații și nu se întâmplă nimic, nu slăbim, nu avem relații mai bune, nu suntem mai sănătoase etc.
Se întâmplă asta pentru că nu avem credința că și noi putem, se întâmplă asta când nu suntem perseverente, când nu avem răbdare și vrem rezultate rapide și când nu ne cunoaștem suficient de bine, și atunci când nu avem susținere.
Știu cum este, am trecut de multe ori prin aceste stări. Secretul meu este că nu am renunțat și mi-am dat seama că eu sunt responsabilă 100% de viața mea, că eu am drumul meu și indiferent de factorii externi eu aleg ce este mai bine pentru mine în acel moment.

Este datoria mea să îmi creez viața pe care mi-o doresc.

Călătoria spre armonia interioară și sănătate presupune lucruri simple, așa cum am mai spus, probabil nu ușoare întotdeauna, dar doar de noi depinde să ne descoperim acest drum al nostru prin autocunoaștere, prin descoperirea potențialului nostru și obiceiuri sănătoase.

Știu că poate sunt insistentă uneori, dar știu cât de bine se simte atunci când ești în armonie cu tine. Și mai știu cât de mult contează atunci când te-ai rătăcit să știi că ai puterea să o iei de la capăt bazându-te pe cunoașterea de sine și pe anumite persoane care cunosc acest drum și sunt lângă tine.

Eu te invit din nou să te alături grupului nostru să aduci sănătatea și armonia în viața ta, și azi îți fac și o promisiune, te asigur că pe lângă informația pe care o primești vei avea toată susținerea mea și a grupului, suntem acolo să ne susținem și să reușim.

Acum alegerea este a ta!

Adu sănătatea și armonia în viața ta

Cu drag,

Angela