Astăzi este ziua mea.

Am adunat 36 de trandafiri în buchetul meu.

Mă simt bine, împlinită, am o familie frumoasă, fac ceea ce îmi place zi de zi.

Simt că viața mă iubește!

Mereu de ziua mea reflectez la ceea ce sunt, la ce am devenit, la ceea ce am, și azi cu mâna pe inimă spun că sunt privilegiată și sunt recunoscătoare pentru tot.

Mă bucur pentru toate experiențele trăite, am învățat foarte multe despre mine, am avut curajul sa mă întorc la mine și să îmi ascult inima, nu doar mintea.

Am avut curajul să îmi asum responsabilitatea pentru viața mea, să fiu sinceră cu mine, să mă accept și să schimb ce nu îmi place în viața mea, și încă lucrez intens să descopăr mai multe despre mine.

Nu regret nimic din ce am trăit, totul s-a întâmplat cu un scop în viața mea.

Plec la drum cu dorința de a fi azi mai bună decât ieri, și mâine mai bună decât astăzi.

Din punctul meu de vedere bunătatea este o atitudine.  Bunătatea necesită autodisciplină și nu este ușor să o manifestăm întotdeauna.

Dacă nu poți să-i faci un bine cuiva, măcar nu îi face rău.

Mi-am propus ca anul acesta să manifest cât mai multă bunătate, să fiu mai conștientă și să ajut cât pot, cu ce știu, cu ce am. Să ofer din inimă.

Am învățat să cer, am învățat să primesc, și nu a fost ușor.

Așa că astăzi de ziua mea vreausă dăruiesc, să cer și să primesc!

Am decis să  îmi donez ziua de naștere Asociației Umanitare “Dreptul la viața Huedin”

Așadar dacă vrei să îmi urezi la mulți ani, dacă vrei să îmi faci un cadou, dacă te-a ajutat vreodată ce am scris eu, ședințele gratuite pe care le-am făcut, sau dacă pur și simplu vrei să contribui la această cauză, donează! Orice sumă contează!

Puțin cu puțin face mult!

Orice dăruim o facem în primul rând pentru noi înșine. Am scris despre asta.

Am învățat că momentul cel mai bun pentru a dărui este acum, nu mai târziu, dăruind fără așteptări te poți bucura de pacea interioară instantaneu.

Conturile bancare:

Cont Euro: RO97BTRLEURCRT0282041001

Cont RON: RO50BTRLRONCRT0282041001

Titular cont: Asociatia Umanitara “Dreptul la viata” Huedin

Am rugămintea să specificați: “pentru ziua Angelei

Asociația are îngrijăpeste 60 de copii din familii fără posibilități.

 Care este scopul lor ?

Să ofere hrană, rechizite, cosmetice, medicamente, zile de naștere sărbătorite cu daruri și tort, să rezolve diverse probleme medicale, să repare și să renoveze casele în care anumiți copii trăiesc în condiții extrem de grave. Să ofere bucurie, speranță și o viață mai bună acestor copii. Să fie un exemplu pentru alții, care să ne urmeze și atfel să construim o lume mai bună.

Cum se desfășoară totul?

În fiecare lună, cu banii adunați, se fac cumpărăturile necesare, iar Daciana Loi, Timea Vincze și Lucian Torok merg personal la fiecare dintre acești copii. La fiecare vizită se constată și ce alte necesități sunt și se planifică totul pentru a putea oferi tot ce este nevoie. Aceste suflete minunate bucură sufletele copiilor, fac eforturi extraordinare, indiferent de condițiile meteo sau alți factori externi.

Din dorinţa de a oferi copiilor cu nevoi speciale din zona Huedin un loc unde să poată face recuperări cu ajutorul specialiştilor şi in condiţii optime, s-a născut idea infiinţării unui centru de recuperare. Centrul dispune de două săli: o sală de gimnastică medicală şi kineto-terapie, şi o sală pentru ergo-terapie, logopedie, art-terapie, consiliere psihologica, melo-terapie. Toate terapiile sunt gratuite, oferite de Asociaţia Umanitara “Dreptul la viaţă” Huedin cu sprijinul specialiştilor voluntari.

De asemenea puteți sprijini lunar activităţile asociației prin intermediul  grupului de facebook Crăciunei şi Crăciuniţe. Fiecare membru al grupului donează lunar minim 20 lei/5 euro, bani cu care reuşim să asigurăm alimentele de bază la toţi copiii.
Cei care doresc să se alăture nouă o pot face căutȃnd grupul pe facebook şi acţionȃnd butonul “Inscrie-te in grup”. In scurt timp va primi pe messenger un mesaj de informare si acceptare de la Daciana Loi. Banii se pot depune lunar ȋn conturile asociaţiei, sau pe mai multe luni o dată.
Momentan avem peste 250 de Crăciunei şi Crăciuniţe.

Activitatea Asociației o puteți urmari pe facebook în cadrul grupului creat pentru a o putea face vizibilă, adresa grupului fiind urmatoarea:
Crăciunei şi Crăciuniţe

Vă mulțumesc din suflet, primesc ajutorul vostru cu inima deschisă și vă doresc numai bine!

Angela!