Este un nou început și vreau să îți spun că fericirea și viața ta depinde de alegerile tale.

Fericirea vine din interior dar tu trebuie să lucrezi, nu vine ușor. Chiar dacă nu ai nevoie de mult ca să simți fericirea nu este ușor să fii fericită.

Nu știu dacă ai reușit să reflectezi până acum la cum a fost anul care tocmai a trecut pentru tine. Nu știu dacă ți-ai setat intenții, dacă ai o viziune sau dacă ți-ai scris obiectivele.

Eu pot să îți spun că prin acțiuni zilnice, printr-un trai cât mai conștient poți să îți transformi viața, poți găsi fericirea în interiorul tău. Dar este adevărat că toate acestea nu se întâmplă fără efort din partea ta, fără conștientizări și fără obiceiuri care să te ajute în această direcție.

Din păcate în România mulți oameni nu simt această fericire care vine din interior, au parte de plăceri scurte, de o fericire superficială și trecătoare care depinde mult de factorii externi. Nu își cunosc valorile, nu știu ce calități au și nu știu ce să îmbunătățească în viața lor, ce activități le face plăcere să practice.

Dacă ar știi, oamenii nu ar arăta atât de multă furie și agresivitate, ar fii mai toleranți și mai buni. Ar fii fericiți și împăcați cu viața lor.

Problema este că noi creștem generația următoare. Le implementăm aceleași convingeri și le arătam comportamente și obiceiuri care nu prea le aduc fericirea adevărată copiilor noștri.

Acum aș vrea să îți acorzi câteva minute ție și să răspunzi sincer la următoarele întrebări:

În anul 2019 ai fost fericită cu adevărat? 

Care au fost emoțiile tale preponderente? 

Ai fost mulțumită cu viața ta? 

Cum ai gestionat evenimentele din viața ta?

Ai avut suficientă răbdare cu copilul tău?

Este important să fii sinceră cu tine, să răspunzi în scris, așa apar conștientizările.

Apoi gândește-te ce depinde de tine ca în 2020 să fii mai fericită, mai mulțumită cu viața ta de zi cu zi.

Ce poți să faci începând de astăzi astfel încât la finalul anului 2020 să fii mulțumită și împăcată cu viața ta?

Nu mă refer la lucruri sau acțiuni mărețe, mă refer dacă ești împăcată cu alegerile pe care le-ai făcut dacă te poți uita în ochii tăi în oglindă și poți spune că tu ai făcut tot ce a ținut de tine și ți-ai asumat responsabilitatea 100% pentru viața ta.

Fericirea vine din ceea ce facem zi de zi, vine atunci când trăim aliniați cu valorile noastre și când ne onorăm pe noi. 

Eu sunt doar un om, dar am învățat să îmi ascult corpul, intuiția și inima. Și de fiecare dată când fac un compromis și nu mă aleg pe mine, rezultatul apare imediat. O stare proastă, lucruri care nu îmi merg bine, anumite dureri fizice și tot așa.

Atunci când ai o relație bună cu tine trăiești viața din plin și te bucuri și de o simplă plimbare.

La început ai nevoie de puțin curaj pentru a-ți înfrunta realitatea, te asigur că acest curaj îți aduce pacea interioară și fericirea pură.

A fi tu însuți și a fi recunoscător pentru ce ești și ce ai fără să te compari cu ceilalți reprezintă calea către fericire.

Ai nevoie de un echilibru în toate. 

Eu în acest an mi-am propus să influențez viața mamelor care își doresc să găsească acest echilibru, care sunt dispuse să depună un minim efort și să facă pași spre autocunoaștere.

Momentul în care devii mamă este un moment definitoriu, multe dintre noi trecem printr-o depresie, apoi ne pierdem cumva identitatea, viața noastră se schimbă foarte mult.

Pentru mine aceasta a fost cea mai conștientă perioadă din viață, a fost acel moment de trezire și responsabilizare.

Am înfruntat mulți demoni interiori și am crescut în cinci ani cât în douăzeci probabil.

Știu cum se simte când nu ești înțeleasă cu adevărat, când nu vezi soluții în jurul tău, când trebuie să faci compromisuri.

Dar știu și cum se simte când te eliberezi, când simți fericirea aceea interioară, când simți starea de recunoștință pură. Este magic, și este ceva deosebit aici, în momentul în care ai început să simți armonia interioară indiferent câte obstacole întâlnești în drumul tău nu te mai întorci. Deoarece poți să faci diferența. Nu știi ce îți rezervă viitorul dar cunoști trecutul și nu vrei să te mai întorci. Și mai este un mare avantaj de a porni în această călătorie, și anume că fericirea copilului tău depinde de fericirea ta, echilibrul lui depinde de echilibrul tău.

Analizează o perioadă din viața ta în care ai avut multe conflicte interioare, în care nu ai fost liniștită și starea ta interioară era agitată, cum era copilul tău? Când avea un tantrum cât de repede reușeai să-l calmezi? Tu îi transmiți starea ta încă de când este la tine în burtică. Nu este nevoie să țipi la copil el te simte și știe când nu ești bine și reacționează la starea ta interioară.

Știi ce este interesant?  Noi avem tendința de a rezolva problemele de moment dar nu ne gândim pe termen lung, și fiecare cuvânt, fiecare eveniment sădește în copil o convingere pe care noi i-o punem în “spate” și îl trimitem în viața de adult cu ea. Și așa îi formăm tiparul comportamental și relațional.

Nu-l poți iubi și nu-l poți accepta mai mult decât te iubești și te accepți pe tine, nici măcar pe propriul tău copil.

Fără respect de sine nu vei primi respect nici de la al tău copil.

Dacă vrei o schimbare în viața ta cu copilul tău sau cu ceilalți, punctul de pornire ești tu. 

Și eu spun că începutul acestui an este cel mai potrivit moment.

Eu pot să te ajut prin mai multe metode, depinde cum îți dorești. 

Sesiuni 1la1

Daca vrei să lucrăm în sesiuni 1 la 1 , minimul de ședințe este 4 și maxim câte consideri tu. Aici rezultatele apar cel mai repede, aici conștientizările apar mult mai repede și practic tu faci un pas mare înainte după fiecare sesiune în care lucrăm strict pe nevoia ta.

Prețul unui pachet de 4 ședințe este de 600 ron și ulterior fiecare ședință costă 150 ron.

Primești ghidare, susținere online între sesiuni, exerciții, facem meditații împreună și lucrăm strict pe nevoia ta.

Program de grup

În luna ianuarie voi lucra cu două grupe:

O grupă  începe în 6 ianuarie aici nu mai sunt locuri disponibile

O grupă nouă  din 13 ianuarie, unde te poți înscrie (15 locuri disponibile)

Învestiția ta este de 200 ron pentru 4 săptămâni.

Cursul se desfășoară într-un grup de facebook secret, și pe zoom (vom avea 4 grup coaching), primești teme și exerciții zilnic, susținere online din partea mea și a grupului, diferite provocări, și alte surprize frumoase.

Alegerea este la tine, analizează-ți viața, analizează starea ta de fericire și decide pentru tine și pentru copilul tău. Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Dacă ai întrebări scrie-mi acum, amânarea nu te ajută.

Și nu uita poți ajuta o altă persoană distribuind acest articol.

Îți doresc un an nou conștient, asumat și fericit! 

Angela