Bine ai venit în casa mea!

Eu sunt Angela, în plan personal sunt fiică, soție și mama unei fetițe minunate. Sunt pasionată de autocunoaștere, dezvoltare personală și spirituală, evoluție, de tot ce înseamnă un trai conștient, echilibru și armonie interioară.
Sunt într-o continuă învățare și deschidere către cunoaștere.

În plan profesional, după 10 ani de muncă în domeniul bancar, sunt coach pentru mame echilibrate, autoarea cărții “Curcubeul vieții armonioase – Secretele unui trai echilibrat” și autoarea audiobook-ului “Întoarce-te mereu la tine!și a altor produse, cursuri pentru dezvoltare personală.

Fiecare are în viață un moment definitoriu, iar eu am avut acest moment după ce am devenit mamă. Viața mea s-a schimbat radical.

Înainte de acest moment nu credeam că viața mea depinde de mine. Aveam impresia că factorii externi (familie, prieteni, școală, job) îmi definesc călătoria prin viață.

Atunci am început să mă întreb cine sunt eu cu adevărat? Care este rostul meu în această viață?

Astăzi, știu că EU pot să îmi aleg traseul, că EU sunt responsabilă de viața mea și de MINE depinde cum aleg să trăiesc, și ce viață am. Astăzi știu că EU sunt responsabilă și de educația fiicei mele. Dacă eu strălucesc va străluci și ea.

Consider că starea de bine din sufletul nostru este foarte importantă și la fel de important este sa fim autentici chiar dacă acest lucru presupune revelarea imperfecțiunii noastre.

PicturePeople

Fiecare este unic și minunat în felul său, și poate descoperi acest lucru prin autocunoaștere, acceptare și iubire de sine.

Dacă ai ajuns pe această pagină și citești aceste rânduri nu este întâmplător, cu siguranță îți cauți și tu sinele adevărat, vrei să te cunoști mai bine și să fii o femeie minunată și împlinită. Ești în locul potrivit!

Misiunea mea este să te ghidez pe drumul autocunoașterii, să te ghidez spre o viață împlinită și fericită. O mamă fericită crește un copil fericit!

Eu am ales să lucrez în special cu femeile, să le conduc spre sinele lor autentic, astfel să își descopere esența divină, să se regăsească dacă s-au rătăcit pe drum.

Nu mi-a fost ușor să aleg această nișă, m-am gândit mult, și am realizat că nu putem să-i înțelegem mai mult pe alții decât ne înțelegem pe noi înșine.

Este nevoie să experimentezi în viața ta ce vrei să îi înveți pe alții. Și aici am lucrat cel mai mult cu mine.

După ce am devenit mamă, am realizat foarte multe lucruri, am făcut schimbări majore în viața mea, până când am ajuns să mă accept și să îmi găsesc echilibrul interior.

Îmi doresc ca povestea mea să te inspire, să pornești și tu pe drumul autocunoașterii, să îți găsești fericirea și să te bucuri din plin de viață.

Mulțumesc că ești aici alături de mine.

Cu drag,
Angela