Vreau să te întreb dacă ai simțit vreodată în viața ta că nu ești suficient de bună, de frumoasă, de deșteaptă, pur și simplu că nu ești de ajuns?

Această convingere limitativă, adânc înrădăcinată în noi nu face altceva decât să ne ducă la perfecționism și să stăm mereu în gardă să demonstrăm ceva. Să le demonstrăm celorlalți că și noi contăm, suntem și noi frumoase, deștepte, bune etc.

Eu personal m-am confruntat cu această convingere care mi-a adus multă suferință.

Chiar și după 6 ani în care am lucrat intens cu mine în anumite contexte a ieșit din nou la iveală, să mă avertizeze că încă am de rezolvat unele situații. Bineînțeles acum îmi este mult mai ușor să privesc și să vindec copilul interior care crede că nu este suficient de bun.

Am acele instrumente care mă ajută să mă echilibrez mult mai repede.

Vreau să îți arăt cum ne sabotează această convingere, și cum de multe ori nici măcar nu realizăm că este la baza problemelor noastre.

Această convingere vine la pachet și cu convingerea că NU MERIȚI.

Este logic, dacă nu ești suficient de bună, nu meriți ceva bun și frumos.

Îți sabotează stima de sine.

Având această convingere dezvoltăm un mecanism de apărare în a căuta perfecțiunea și devenim cumva dependente de recunoaștere. Vrem să fim văzute, auzite, înțelese.

Nu ne dăm voie să greșim și nu suntem sigure de valoarea noastră. Acest lucru ne duce la epuizare.

De exemplu în familie vrem să facem totul perfect, poate ne observă și pe noi partenerul, poate primim o laudă. La servici nu ne dăm voie să greșim, facem foarte multe, nu știm să spunem NU, și așa credem că obținem aceea recunoaștere.

De multe ori devenim obsedate de frumusețe, numărăm kilogramele, caloriile, nu ieșim din casă nemachiate, punem foarte tare accent pe aspectul nostru exterior.

Această convingere care ne duce spre perfecțiune ne dă impresia că avem multă putere, că suntem disciplinate și harnice. Și chiar dezvoltăm aceste calități, dar cu un preț prea mare deoarece duse la extrem pe termen lung ne epuizează.

Avem nevoie de echilibru

Citind cartea “Vindecarea copilului interior” scrisă de Stefanie Stahl, m-am regăsit în aceste situații și de multe ori îmi apărea nodul în gât, gândindu-mă cât am “plătit” să vindec perfecțiunea.

Și am conștientizat cât de mult am lucrat cu mine ca să nu mă mai critic când greșesc, ca să îmi dau voie să mă relaxez, să îmi permit să mănânc ceva ce știu că îngrașă, asumat fără să mă simt vinovată și să înțeleg că nimeni nu este perfect dar putem să ne perfecționăm mereu.

Am o singură recomandare pe care ți-o dau din experiența proprie: permite-ți să fii tu însuți!

Nu este ușor acest proces și îți spun cu mâna pe inimă că nu aș fi reușit singură să vindec această convingere.

Știu câtă suferință interioară aduce, câtă energie se pierde atunci când acel dialog interior rulează în capul nostru. Și este profund acest proces, nu se vindecă doar că avem voință și ne dorim. Psihologia umană este foarte complexă.

Vin în ajutorul tău cu un program individual în care poți să vindeci copilul rănit din tine și poți cunoscându-te mai bine să îți găsești armonia interioară.

În ultimul timp am lucrat mai mult 1 la 1 și așa am dezvoltat un program de 10 săptămâni care conține 5 sesiuni de coaching și vindecare (lucrăm strict pe nevoia ta) și 30 de emailuri cu exerciții de dezvoltare personală.

Primești emailuri timp de 10 săptămâni (lunea, miercurea și vinerea) pentru a te ține conectată la proces, și o dată la două săptămâni ne vedem într-o sesiune de coaching online.

Ai tot sprijinul meu pe parcursul acesor 10 săptămâni.

Această ofertă nu o găsești pe site, dacă ai întrebări mă poți contacta prin mesaj sau email.

Este o ofertă limitată, m-am gândit să o fac acum în martie, un cadou pentru tine dragă femeie.

Tu să îți faci ție acest cadou, deoarece MERIȚI să ai o viață frumoasă și meriți tot ce este mai bun.

Acest pachet poți să-l achiziționezi cu 700 ron. (Valorea lui este mult mai mare)

 Ai posibilitatea să plătești și în rate.

Locuri disponibile 3.

Tu trebuie doar să decizi că îți dorești să începi această călătorie, să îmi trimiți un email sau mesaj și îți dau toate detaliile.

Tocmai pentru că locurile sunt limitate, prefer să discut direct cu persoana.

Alegerea acum este la tine.

Te îmbrățișez cu drag și abia aștept să ne cunoaștem.

Angela

 

PS: Oferta este valabilă doar până duminica seara, luni începem.