Și TU poți…

 

Foarte probabil că și tu ai auzit acest îndemn de multe ori în viața ta. Uneori poate ai crezut în el, uneori poate nu ai crezut.

Zilele trecute citeam povestea unor femei, care au reușit să își construiască o viață frumoasă atât pe plan profesional cât și personal într-o țară străină.

Și mi-am dat seama că fiecare poate, într-un mod diferit să facă acest lucru, ideea este să conștientizeze și vadă jumătatea plină a paharului, să se concentreze pe ceea ce are, nu pe ceea ce îi lipsește.

Și TU poți…, posibil într-un mod diferit, posibil altfel, dar poți…

Și sunt multe lucruri care depind de tine. Primul este modul în care gândești.

De multe ori ne comparăm cu ceilalți, dar ne comparăm cu ei atunci când aceștia sunt în plin succes, fără să vedem perioadele grele pe care le-au depășit, munca și efortul depus, eșecurile care au fost pe parcurs. Deoarece fiecare are parte de așa ceva. Și este normal să fie așa.

Începe chiar din acest moment să crezi cu adevărat că și TU poți… orice vrei….  

 

Și acționează în aceea direcție. Concentrează-te doar pe ce poți face azi, și acționează, fă un pas, cât de mic, dar fă-l.

 Acțiunea reduce stresul, dacă stai și te gândești la lucruri negative, sau la ce ai putea face dar nu faci (din diferite motive) te blochezi, și te afunzi mai mult într-o stare neplăcută.

Fiecare are călătoria sa, și este atât de personală încât nu este loc de comparație.

Fiecare avem altceva de experimentat în această viață, ceea ce este cel mai potrivit pentru noi. Viața nu este întotdeauna despre ceea ce ne dorim, este și despre ceea ce avem nevoie să experimentăm, dar și TU și eu putem să privim partea frumoasă, să învățăm ceva mereu și să ne bucurăm de călătorie.

Ai încredere că tot ce se întâmplă în viața ta este ceea ce este cel mai potrivit pentru tine, ca Tu să înveți ceva, să îți schimbi percepția, să îți crești vibrația și să înțelegi că și TU poți să fii, poți să ai ceea ce îți dorești, dacă lucrezi mereu cu tine însuți și dacă acționezi în direcția aceea.

Deci, concentrează-te pe ziua de azi, lasă gândurile care te blochează și treci la acțiune!

Și TU poți…