Ieri a fost o zi cu emoții pentru mine!

Flavia a terminat grădinița, a fost ultima ei zi la grădiniță, mai are două săptămâni și începe școala. A fost o zi cu lacrimi, petrecere, amintiri…
Au trecut așa de repede trei ani, și îmi dau seama că noi zburăm prin viață.

Totul este o poveste.

Acum pregătesc ultimul webinar (despre organizarea timpului) din cursul de 28 zile pe care l-am început în 6 iulie cu o grupă minunată de mame.
Și luna aceasta a zburat… parcă prea repede din punctul meu de vedere.
Am avut din nou aceeași conștientizare, că nu apreciez încă suficient de mult momentul prezent.

Apoi văd în jurul meu cum fiecare încearcă să fugă prin viață, mereu suntem pe grabă și nu ne găsim liniștea și pacea interioară.
Poate știi că am creat un ghid de 30 de zile pentru regăsirea liniștii interioare, 30 de zile, în care primești zilnic în căsuța ta de email un mesaj,să reflectezi la viața ta, să încetezi puțin ritmul și să îți găsești liniștea interioară.
Mâine începe o nouă lună, poate la începutul anului ți-ai propus să faci lucruri pentru tine și încă nu ești mulțumită de rezultate, șimți că nu ai avut timp să te dezvolți suficient și ai amânat.

Cu o investiție de doar 3 lei pe zi (88 ron) și 30 min pe zi poți să vezi la finalul lunii august multe schimbări în viața ta.

 

Alegerea este la tine, mereu!

Eu te aștept cu drag, știu cât de important este atât pentru tine cât și pentru copiii tăi ca tu să ai echilibru și să fii împăcată cu viața ta!

Apasă pe link și acționează acum!