Suntem aproape de finalul primei luni din acest an.
Sunt aproape sigură că fiecare persoană a avut măcar un gând de a realiza ceva diferit anul acesta, de a face ceva diferit, de a deveni o persoană mai bună.
Conștient sau nu, spre asta tindem cu toții, spre a fi oameni mai buni și mai împliniți.
Dar asta depinde de ceea ce facem. Depinde de cum alegem să acționăm în fiecare moment, de claritatea pe care o avem, de felul în care ne gestionăm emoțiile deoarece acestea sunt combustibilul acțiunilor noastre.

Diferența între vis și realitate este ACȚIUNEA.

Tot ce ai de rezolvat în această viață se rezumă oarecum la relația pe care o ai tu cu tine însuți.

Aici este de lucru. Și aici doare cel mai tare.

Un singur lucru îmi doresc să transmit mai departe, și anume că noi suntem cea mai importantă persoană din viața noastră și este datoria noastră să ne cunoaștem și să avem grijă de viața noastră.

Și să știm că acest act nu este unul egoist este o responsabilitate.
Egoism este atunci când aștepți ca ceilalți să facă asta pentru tine, când aștepți ca ceilalți să te pună pe primul loc în viața lor și să aibă grijă de viața ta. Din păcate avem această tendință.

Viața noastră este o călătorie, dar de multe ori nu știm unde vrem să ajungem, nu avem direcție, ne rătăcim.

De aceea să te cunoști, să ai direcție și claritate este cel mai important pentru împlinire.

Am căutat și caut zi de zi să îmi rezolv treburile mele cu mine însumi. Să îmi clarific direcția și să păstrez drumul cât mai drept.

Mi-am propus ca în fiecare lună să vin cu o provocare în comunitatea mea, astfel încât să ghidez cât mai bine femeile și mamele care vor să fie împlinite în viață. Care din diferite motive nu găsesc poate timp pentru ele, și în acest moment nu au resurse să facă singure această călătorie.
Împlinirea personală este responsabilitatea noastră.

Provocarea lunii ianuarie

A fost să ne facem o viziune pentru 2022, să creăm un Vision Board care să ne fie hartă pentru acest an.

Așa cum am spus, și cum precizez și acum, în viață se întâmplă să ne pierdem direcția.
Acest instrument îți aduce următoarele beneficii:
• ești mult mai motivată să mergi către obiectivele tale
• ești conectată la obiectivele tale
• cumva ești obligată să îți amintești ce îți dorești cu adevărat, ce este important pentru tine
• îți dă o stare de bine
• te ajută să devii din ce în ce mai împlinită.

Apoi foarte important este să ne facem un plan de acțiune, să fim realiste și să trecem la acțiune. Să facem acele acțiuni care ne duc spre împlinirea noastră. Vision Bord-ul este un instrument pe care eu îl folosesc de mai bine de 5 ani, și care chiar m-a ajutat.

Draga mea, încă o dată te rog să îți notezi ce îți dorești pentru tine în anul 2022.

Cine vrei să fii? Cum faci asta?
Unde vrei să ajungi?
Ce vrei să ai?

Clarifica-ți foarte bine direcția deoarece în viața aceasta în primul rând treaba ta este cu tine, apoi cu ceilalți. Pune-ți obiectivele pe un panou, scrie într-un caiet, alege ce variantă ți se potrivește, dar construiește-ți o “hartă” și păstreaz-o mereu la îndemână ca să nu te rătăcești.

Astfel la finalul anului îți vei da seama că nu a trecut degeaba timpul, că tu ai călătorit așa cum ți-ai dorit în viața ta, nu cum și-au dorit ceilalți.
În luna februarie provocarea pe care ți-o propun este despre iubirea de sine. Și aici din nou este de lucru în viața multor femei. Revin cu detalii în câteva zile.

Trezește-te dragă femeie, mamă, soție și mergi pe drumul tău, ascultă-ți intuiția, vindecă-ți trecutul și creează-ți viața la care visezi. Multe depind de tine. Cere ajutor când ai nevoie, dar nu renunța. Puterea este în interiorul tău. Nu mai lăsa nicio zi să treacă fără semnificație pentru tine. Să ai un an de excepție și nu uita să te întorci mereu la tine, acolo ai toate răspunsurile.

Dacă simți că pot să te sprijin în vreun fel, nu ezita să îmi scrii.

Dă mai departe acest mesaj, nu știi niciodată cum gestul tău poate contribui la binele altei persoane.

Cu drag

Angela